Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten
Voordeel pakketten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Fitness bars
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Post-workout
Pre-workout
Repen en dranken
Speciale producten
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

Suntanning
Video, dvd en magazines
Weegapparatuur

Hydrorecup/XX Cel Orange

U bent hier: Voedingssupplementen > Uithouding en recuperatie > Hydrorecup/XX Cel Orange

Onze prijs     65,00
Merk     First Class Nutrition
Gewicht     2.25 kg
Smaken     Blood Orange
Hydrorecup/XX Cel Orange Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Referentie: Nut AS 1096/16
Voorwaarde: Nieuw product

Hydrorecup is een specifieke samenstelling die werd ontwikkeld om bij intensieve trainings- of competitieprogramma’s en na zware trainingen de recuperatie optimaal te stimuleren.

MEER INFORMATIE

HYDRORECUP


Hydrorecup is een specifieke samenstelling die werd ontwikkeld om bij intensieve trainings- of competitieprogramma’s en na zware trainingen de recuperatie optimaal te stimuleren. Zware fysieke inspanningen zoals lange duurtrainingen, intensieve intervalinspanningen, of krachttrainingen veroorzaken enerzijds een uitputting van de koolhydraatreserves in de spieren (spierglycogeen), en anderzijds afbraak van spiereiwitten. Het herstellen van deze verliezen ten gevolge van training is essentieel in het recuperatieproces.
Waarom HYDRORECUP met whey hydrolisaten gebruiken?

1. Geen spierafbraak door snellere opname van aminozuren

Onmiddellijk na de inspanning wordt in het lichaam het opbouwproces gestart om de beschadigde spiereiwitten te herstellen. Normaal zijn eiwitten moeilijk verteerbaar. De vertering(hydrolyse) duurt in extreme gevallen tot 4 uur. Dat heeft te maken met de hoeveelheid aminozuren waaruit een eiwit bestaat. Splitst men echter een eiwit in kleinere deeltjes(peptiden), dan kunnen deze direct in het bloed worden opgenomen. Hydrorecup bevat whey hydrolisaten die dit proces al hebben doorlopen. De opnametijd van aminozuren in het bloed wordt zo verkort tot de optimale tijd van 30 tot 60 minuten.

2. Kortere herstelfase door BCAA's

Hydrorecup bevat ook een hoge concentraat van BCAA’S. Deze vormen in combinatie met glutamine-peptide de belangrijkste bouwstoffen van de spieren. Zij hebben de eigenschap de eiwitsynthese te bevorderen en verkorten zo de herstelfase. De Creatine in hydrolisaat zorgt voor een evenwichtig herstel van de nodige kracht.

3. Minder spierstijfheid omdat afvalstoffen sneller worden afgevoerd

Alpha Lipoic Acid (Anti-oxidant) in hydrorecup zorgt ervoor dat afvalstoffen en vrije radicalen, die zich ontwikkelen in de spieren gedurende zware inspanningen zeer snel worden afgevoerd. Hierdoor wordt de spierstijfheid de volgende dag minder. Dit resulteert in een snellere recuperatie en men kan sneller opnieuw op topniveau presteren.

4. Snellere en betere recuperatie door aanvulling reserves

Hydrorecup bevat maďszetmeel en dextrose. Deze verschillende soorten koolhydraten zorgen voor een snelle aanvulling van het verbruikte glycogeen. Glycogeen levert energie en is de belangrijkste brandstof voor de spieren. Het aanvullen hiervan is een belangrijke factor in optimale recuperatie. Hydrorecup bevat ook de mineralen die nodig zijn om het recuperatieproces te bevorderen.


In geval van sportbeoefening op hoog niveau is de recuperatietijd tussen trainingen of wedstrijden overigens vaak vrij kort, waardoor een volledige recuperatie via normale voeding vaak onmogelijk is. In deze context is gebruik van Hydrorecup essentieel om via een snelle recuperatie een optimale trainingsprogressie, of op zijn minst behoud van prestatievermogen, te bekomen. Dit is van toepassing zowel voor de uithoudings-, kracht- en snelheidssporten. In geval van uithoudingstraining of weerstandstraining zal Hydrorecup zorgen voor een optimaal herstel van de energiereserves in de actieve spieren na elke intensieve inspanning. In geval van krachttraining zal Hydrorecup bovendien de winst in spiermassa en spierkracht stimuleren.Vergelijkbare producten