Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website         CORONA UPDATE: Online kopen? Bezoek onze webshop


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Outdoor

Outdoor

Steps - Scooters

Max Trainer M7

U bent hier: Fitnessmateriaal > Cardio > Crosstrainers > Max Trainer M7

Onze prijs     2.499,00
Merk     Bowflex
Gewicht     59 kg
Max Trainer M7 Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Bowflex Max Trainer – Fit dankzij het 14-minuten-intervalprogramma
Een blik op de display en je weet genoeg: De Max Trainer M7 van Bowflex is geen gewoon fitnesstoestel. Het grootste gedeelte van de dual-design display bestaat uit een tacho-weergave, die het huidige calorieverbruik per minuut weergeeft. Op de Bowflex Max Trainer M7 kun je tot 40 kcal per minuut verbranden. Op een crosstrainer is dat slechts een derde daarvan.

Deze hoge maximale burnrate houden echter weinig mensen gedurende langere tijd vol. Daarom wordt zij vooral tijdens een 14-minuten-max-workout gebruikt. Deze workout richt zich tot iedereen, die “geen tijd” als uitvlucht gebruikt - want hij duurt effectief slechts 14 minuten. Deze 14 minuten volstaan echter ruimschoots - het gaat immers om een "High Intensity Interval Training" (HIIT), waarbij fasen van geringe belasting worden afgewisseld met fasen van zeer hoge belasting.

Wetenschappelijke studies hebben uitgewezen dat HIIT inderdaad zeer goed geschikt is om snel en efficiënt af te slanken en je conditie en fitheid te verbeteren. Het is voornamelijk het zogeheten afterburn effect dat hiervoor verantwoordelijk is. 48 uur na de training is het calorieverbruik nog altijd verhoogd, met andere woorden: twee dagen na de training verbrand je nog altijd calorieën.
Het Max Trainer principe combineert de stepperbeweging met de voordelen van een crosstrainer
Bij de Bowflex Max Trainer worden de bewegingen van een crosstrainer en een stepper gecombineerd.
Het beste van een crosstrainer …
Crosstrainers bezorgen je een gewrichtssparende total-body-training. Dit principe werd met succes in de volledige Max Trainer serie toegepast. Enerzijds kun je dankzij het intelligente greepconcept je armen, schouders en bovenrug mee integreren in de training. En anderzijds verhindert de traploze luchtweerstand dat er schokkerig afgeremd wordt - dit zou immers de gewrichten belasten. Door de scharnierconstructie is de beweging ondanks de eerder korte stepperbeweging mooi rond en perfect aangepast aan de menselijke fysiek.
… en het beste van een professionele stepper
De beweging van een professionele stepper - hiermee bedoelen we niet de kleine steppers die je onder je bed kan opbergen – bootst het trappenlopen na. Daardoor worden je been- en bilspieren aanzienlijk sterker aan het werk gezet. Dat merk je al snel aan het aangename brandende gevoel in je bovenbenen. Leg tijdens de training ook eens rustig een hand op je bips, om te voelen hoe intensief je spieren werken. En vergeet iet: Als het niet brandt, dan was het geen training, maar herstel.
Max Trainer M7 - Fitnesstoestel met geniale trainingssturing
Om de Max Trainer M7 te bedienen, hoef je geen druppel zweet te laten - dat doen zijn programma’s al meer dan genoeg. Voor het 14-minuten-max-intervalprogramma hoef je slechts op twee knoppen te drukken om van start te gaan. In totaal kun je kiezen uit maar liefst 11 trainingsprogramma’s, waarbij de basisweerstand telkens in 20 niveaus kan worden versteld.

De designers van Bowflex hebben ook veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van twee softwareconcepten: Enerzijds heb je de gratis Max Trainer app, die je vooruitgang overzichtelijk weergeeft. Daarnaast wordt de Smart Max technologie gebruikt. De Bowflex Max Trainer M7 leert je zogezegd kennen en kan de weerstand perfect aan je fitnessniveau aanpassen. Zo bereik je sneller je doel!
Alleen de beste componenten worden in de Max Trainer M7 ingebouwd
De onderdelen van de Max Trainer M7 zijn zorgvuldig uitgekozen en afgewerkt. Daartoe behoren, onder andere, de grote treevlakken in gepolijst, roestvrij staal. Zij hebben een edele look en zijn uiterst slijtbestendig; om slippartijen te vermijden, zijn ze uitgerust met rubberen noppen.

De greepstangen zijn van studiokwaliteit: Ze hebben een aangenaam oppervlak en zijn zodanig gevormd dat de handen in verschillende houdingen kunnen worden geplaatst. Dat is handig als de Bowflex Max Trainer M7 door meerdere personen van verschillende lengte wordt gebruikt of als je langere workouts plant. Dan is het namelijk heel aangenaam als je vaker de positie van je handen kan veranderen.

Ook op het vlak van kleine, onmerkbare extra’s weet de Bowflex Max Trainer M7 te overtuigen – voor uiterst intensieve workouts is bijvoorbeeld een drinkfleshouder geďntegreerd. Daarnaast is er ook opbergruimte voor mobiele apparaten voorzien. Als je de Bowflex Max Trainer M7 met Bowflex app gebruikt, moet je je smartphone toch ergens kunnen opbergen.
Samenvatting: Waarom is de Max Trainer M7 zo’n goed fitnesstoestel?
De Bowflex Max Trainer is een fitnesstoestel dat perfect in onze tijdsgeest past. We hebben steeds minder tijd om te trainen en te bewegen – en daar komt de Max Trainer met zijn 14-minuten-intervalprogramma aan tegemoet. Vaak kunnen we het ons ook bijna niet meer veroorloven om een eigen fitnessruimte in onze woning te onderhouden - en ook hier is de Max Trainer M7 perfect. Hij is zeer compact en heeft een edel, modern design. Bovendien komt hij tegemoet aan iedereen die zijn training wil sturen of vooruitgang wil vastleggen.

De Max Trainer M7 is het juiste toestel op het juiste moment!

Technische gegevens - Bowflex Max Trainer M7:

kogelgelagerde scharnieren

Trainingscomputer - Bowflex Max Trainer M7:

Weerstandsniveau: 20
Weergave: tijd, Omwentelingen/min., calorieën, hartslag
Weergave van het trainingsprofiel met LCD
Trainingsprogramma's totaal: 11, daarvan Gebruikerspecifiek: 4,
Geheugen: 4

Uitrusting - Bowflex Max Trainer M7:

Hartslagmeting: handsensoren + borstband (bij de levering inbegrepen)
Borstband voor telemetrische hartslagmeting is bij de levering inbegrepen
PC-interface
Stroomverzorging: stroomnetaansluiting
Extra's: transportwieltjes, Drinkfleshouder

Bowflex Max Trainer M7 – de snelste weg naar een betere conditie en meer fitness
14-minuten-intervalprogramma voor maximale resultaten in een minimum van tijd
Smart-Max technologie past de weerstand aan jouw fitnesstoestand en conditie aan
Bluetooth voor verbinding met de gratis Max Trainer app
Uniek dual-design display
Grote treevlakken in roestvrij staal met antislip noppen
Ergonomische grepen van studiokwaliteit
Compact design
Max. gebruikersgewicht - Bowflex Max Trainer M7: 136 kg
Opstelmaten - Bowflex Max Trainer M7: (L) 124 cm x (B) 77 cm x (H) 166 cmVergelijkbare producten