Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website         CORONA UPDATE: Online kopen? Bezoek onze webshop


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Outdoor

Outdoor

Steps - Scooters

Race Magnetic Home

U bent hier: Fitnessmateriaal > Cardio > Indoor bikes > Race Magnetic Home

Onze prijs     549,00
Merk     Fitbike
Gewicht     50 kg
Race Magnetic Home Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Home
Uniek qua design en techniek


De Race Magnetic Home van FitBike valt direct op vanwege zijn bijzondere design. Het extreem dikke vliegwiel geeft deze spinningfiets een stoer karakter. Ook aan de afwerking is veel zorg besteed. De Race Magnetic Home heeft naast zijn prachtige design ook de beschikking over een sterk en stabiel frame. Het totale gewicht van de spinningfiets is 50kg en mag belast worden tot maar liefst 125kg. Alle draaiende delen zijn voorzien van industriŽle kogellagers en het crankstel, dat gelijk aan een normale sportfiets, bestaat uit 3 losse delen (as, crank en trapper). De Race Magnetic Home is perfect geschikt voor de intensieve thuis sporter.

Het beste weerstandsysteem

De weerstand van de meeste spinningfietsen wordt bepaald door middel van een vilt blokje. De mate waarin het vilt blokje tegen het vliegwiel aan drukt. bepaalt of de weerstand zwaarder of lichter wordt. De weerstand van de Race Magnetic Home wordt gewijzigd door middel van een sterke magneet. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, veranderd de stand van de magneet ten opzichte van het vliegwiel. Deze vernieuwde techniek heeft als voordeel dat de weerstand nauwkeuriger geregeld kan worden. Een magnetisch weerstand systeem vergt daarnaast geen onderhoud en is geheel geruisloos (voordelen ten opzichte van een vilt systeem). Deze voordelen maken de Race Magnetic Home tot de ideale spinningfiets voor thuisgebruik!


Aandrijving

De Race Magnetic Home wordt aangedreven door een industriŽle V-Belt. Het grootste voordeel van een industriŽle V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving relatief veel geluid maakt.


Ergonomisch ontwerp

De FitBike Race Magnetic Home is in alle posities aan te passen naar de gewenste lengte van de gebruiker. Het zadel is in 6 hoogtes verstelbaar door een pop-in systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen mogelijkheid bestaat dat het zadel bij zware belasting naar onder zal zakken. Het zadel is daarnaast ook horizontaal verstelbaar. Het schuifmechanisme maakt het mogelijk om het zadel op de millimeter precies in te stellen is.

Daarnaast is het op de FitBike Race Magnetic Home mogelijk om het stuur geheel naar eigen inzicht aan te passen. De hoogte is in 4 posities verstelbaar met een pop-in systeem. Horizontaal is het stuur opnieuw per milimeter te verstellen. Het ergonomische stuur heeft de beschikking over verschillende beugels om uw houding onder het spinnen te kunnen veranderen. Daarnaast maken de arm pads van de FitBike Race Magnetic Home het mogelijk om een triatlon houding aan te nemen.


Display

Op het stuur is een trainingscomputer gemonteerd. Het display van deze trainingscomputer verschaft u verschillende trainingsgegevens. Zo kunt u de volgende gegevens aflezen:

Trainingstijd
Snelheid
ODO: totale afstand geregistreerd met deze trainingscomputer
RPM: aantal rotaties per minuut
Afstand
CalorieŽn verbruik (indicatie)


Pedalen

De spinningfiets wordt standaard geleverd met hoogwaardige pedalen en is voorzien van Ďtoe clipsí. Met deze toe clips pedalen kunt u naar eigen wens uw voeten vastzetten op de pedalen waardoor u de mogelijkheid krijgt om nog meer kracht te zetten. De as van het pedaal is gelijk aan een fiets voor buiten, waardoor het ook mogelijk is om een andere pedaal te monteren zoals SPD pedalen.

Bent u enthousiast geworden over deze spinningfiets maar wenst u een vergelijkbare spinningfiets voor Professioneel gebruik, bekijk dan de nog uitgebreidere FitBike Race Magnetic Pro.


DisplayZoals bij iedere semi-professionele spinningfiets het geval is, wordt ook de Race Magnetic Pro zonder trainingscomputer geleverd. Het is wel mogelijk om een universele spinningcomputer op deze spinningbike te monteren. Kijk hiervoor naar onze Interactieve Spinningcomputer.Vergelijkbare producten