Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website         CORONA UPDATE: Online kopen? Bezoek onze webshop


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Outdoor

Outdoor

Steps - Scooters

MagneticPro

U bent hier: Fitnessmateriaal > Cardio > Indoor bikes > MagneticPro

PROMOTIE     599,00
Merk     FitBike
Gewicht     61 kg
MagneticPro Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Spinningbike - FitBike Race Magnetic Pro


Deze Professionele Spinningfiets geschikt voor sportscholen en de fanatieke thuissporter.De naam van Fitbike Race Magnetic Pro zegt al genoeg. Een kwalitatief top fiets geschikt voor professioneel gebruik. Deze spinningfiets is voorzien van een prachtig design en beschikt over de beste technieken.Het eerste wat opvalt is het moderne en krachtige design. De mooi vormgegeven kettingkast met urban belettering en het extreem dikke vliegwiel in combinatie met het ronde frame geven deze spinningfiets een stoer karakter.De zwart, gele kleurstelling zal vele racefiets fanaten doen denken aan details die in de wielersport veelvuldig gebruikt worden. Dit plaatje van een spinningfiets zal daarom zeker niet in je woning misstaan.Naast het mooie design is de Race Magnetic Pro ook zeer sterk en stabiel. Met een eigen gewicht van 61kg kun jij deze spinningfiets zeer intensief gebruiken. De Race Magnetic Pro kan mede daardoor belast worden met een gebruiksgewicht van maar liefst 150 kg. Alle draaiende delen zijn voorzien van industriŽle kogellagers en het crankstel, dat gelijk is aan een normale sportfiets, bestaat uit 3 losse delen (as, crank en trapper). De Race Magnetic Pro is perfect geschikt voor de ambitieuze thuissporter. Daarnaast kan het ook ingezet worden voor bedrijfsfitness, personal training en spinninglessen.


De beste TechniekDe weerstand van de meeste spinningfietsen wordt bepaald door middel van een vilt blokje. De mate waarin het vilt blokje tegen het vliegwiel aan drukt bepaalt of de weerstand zwaarder of lichter wordt. De weerstand van de Race Magnetic Pro wordt gewijzigd door middel van een sterke magneet. Door aan de weerstandsknop op het frame te draaien, veranderd de stand van de magneet ten opzichte van het vliegwiel. Deze vernieuwde techniek heeft als voordeel dat de weerstand nauwkeuriger geregeld kan worden. Een magnetisch weerstand systeem vergt daarnaast geen onderhoud en is geheel geruisloos (voordelen ten opzichte van een vilt systeem).De combinatie tussen het 22 kg ware vliegwiel en het sterke magnetische weerstandsysteem, zorgt ervoor dat u met de Race Magnetic Pro tot wel 600Watt kunt trainen!

Aandrijving

De Race Magnetic Pro wordt aangedreven door een industriŽle V-Belt. Het grootste voordeel van een industriŽle V-Belt ten opzichte van een ketting is het verschil in geluid. Een V-Belt is geheel geruisloos terwijl een kettingaandrijving in verhouding veel geluid maakt.

Ergonomisch ontwerp

De FitBike Race Magnetic Pro is in alle posities aan te passen aan de lengte en wensen van de gebruiker. Het speciaal ontworpen race zadel is in 9 hoogtes verstelbaar door middel van een pop-in systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er geen enkele mogelijkheid bestaat dat het zadel bij zware belasting omlag zakt. Het zadel is ook horizontaal verstelbaar. Hierbij is gekozen voor een schuif mechanisme. Dit schuif mechanisme heeft als grote voordeel dat het zadel per millimeter te verstellen is.Naast het zadel is ook het stuur volledig aan de lichaamslengte van de gebruiker aan te passen. De hoogte van het stuur is door middel van een pop-in systeem in 5 posities te verstellen. Horizontaal is het stuur ook per millimeter in stellen. Het ergonomische stuur heeft verschillende beugels om te kunnen veranderen van houding. De doorsnede van het stuur is 32mm en heeft de beschikking over een EVA grip.


Pedalen

De spinningfiets Race Magnetic Pro is voorzien van een combinatie van SPD & Toe Clips pedalen. Deze stalen pedalen kunnen een grote mate van weerstand verdragen. Met het SPD & ďtoe clipĒ systeem kunt u uw voeten in de pedaal vast zetten. Hierdoor kunt u niet alleen kracht zetten met een neerwaartse trapbeweging (drukken) maar ook met een opwaartse beweging (trekken).Een vergelijkbare spinningfiets met een technisch lichtere uitvoering is de FitBike Race Magnetic Home.


DisplayHet is mogelijk de Professionele spinningfiets, uit te breiden met een speciaal ontworpen trainingscomputer. Via uw smartphone leest u al uw relevante trainingsgegevens af. Daarnaast kunt u eigen routes bepalen door middel van google streetview. Race Computer Ė Fitbike Race Magnetic ProVergelijkbare producten