Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

LeMond Revolution + Shimano

U bent hier: Fitnessmateriaal > Cardio > Indoor bikes > LeMond Revolution + Shimano

Onze prijs     549,00
Merk     Lemond Fitness
LeMond Revolution + Shimano Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

LeMond Fitness introduceert u de Revolution, een fietstrainer die direct op uw favoriete racefiets is aan te sluiten. Door simpelweg uw achterwiel te verwijderen en uw fiets in de Revolution te plaatsen hoeft u zich geen zorgen te maken om schimmelige, gladde wiel-op-lager connectie, terwijl u slijtage van het wiel en de fietsband tegengaat.

Realistische Simulatie

De Revolution is voorzien van High-Inertia Technology (HIT), ontworpen met een groot, zwaar vliegwiel dat de inertie van een rijdende fiets nabootst. De Revolution heeft een vrijloopsysteem wanneer de pedalen nietin beweging zijn bezig zijn en levert progressieve wind weerstand vergelijkbaar met echte weersomstandigheden.

Gebruiksgemak en Kostenbesparing

De Revolution past op alle racefietsen en werkt naadloos samen met uw mountainbike of racefiets. Verwijder eenvoudigweg het achterwiel, bevestig de achterzijde op de spil en u kunt gaan trainen. De band slipt en slijt niet, het voorwiel blokkeert niet en het platform is niet instabiel. Daarnaast bespaart u zeker ?50,- tot ?100,- per jaar omdat u geen versleten achterbanden hoeft te vervangen.

Keuze van Pro's

De LeMond Revolution is de officiŽle fietstrainer van het Garmin-Transitions team. De Revolution is getest door wielrenners als Dave Zabriskie, Christian Vande Velde en Tyler Farrar tijdens de zwaarste en meest veeleisende fietsomstandigheden.

*Inclusief Shimano 10 speed cassette. SHIMANO is een geregistreerd merk van Shimano Inc., SRAM is een geregistreerd merk van Sram LLC., CAMPAGNOLO is een geregistreerd merk vanCampagnolo S.r.l.Vergelijkbare producten