Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

A300

U bent hier: Fitnessmateriaal > Fitness > Klein fitness > A300

Onze prijs     119,90
Merk     Polar
Gewicht     80 gram
A300 Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

madetomove

Jouw lijf, jouw A300 Gemaakt voor beweging, gemaakt voor elkaar. Je kiest bewust voor de beste begeleiding en verwacht sneller resultaat. Voel je fit en zie er goed uit. Kom in actie.

Een kleine verandering kan een groot effect hebben. Kies een stijl die past bij je stemming, met kleurrijke en eenvoudig te verwisselen polsbanden. De duurzame siliconen polsband van de waterdichte A300 is licht en comfortabel.

Iedere stap, sprong, loop- en trainingssessie telt mee. De A300 laat je het aantal stappen, de afgelegde afstand en de verbruikte calorieŽn zien en motiveert je om je activiteitsdoel te bereiken. Sta je te lang stil, dan trilt de A300 om je te laten weten dat het tijd is om weer in actie te komen.

Train op je eigen tempo met de Polar H7 hartslagsensor en zorg dat elke beweging wordt geregistreerd. Ga tot het uiterste en voel je geweldig! Analyseer je resultaten na afloop van je training in de Polar Flow webservice en app

Een goede en kwalitatieve nachtrust is belangrijk voor je gezondheid. De A300 registreert het moment waarop je gaat slapen en het moment waarop je weer wakker wordt, en wekt je met een lichte trilling. Volg je slaappatroon op Polar Flow en vind de juiste balans tussen training, dagelijkse activiteiten en rust.

Check Polar Flow voor meer informatie over je dagelijkse activiteiten, je trainingen en je slaap. Het werkt verslavend en motiverend!

Volg je actieve keuzes per maand in de logboekweergave, waar je ook je calorieverbruik kunt zien. Bekijk je vooruitgang op weg naar een fitter en gezonder leven24/7 activiteitsmeting

Meet je dagelijkse activiteiten op verschillende intensiteitsniveaus en geeft het aantal stappen, de afstand en het calorieverbruik weer.
Activiteitsdoel

Je dagelijkse activiteitsdoel en begeleiding bij het bereiken ervan.
Activiteitseffect

Feedback over je dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse activiteiten.
Conditietest

Vertelt je precies hoe je conditie ervoor staat door je aerobe conditie in rust te meten en je maximale zuurstofopname te analyseren.
Hartslag

Meet in combinatie met de Polar H7 hartslagsensor elke hartslag en laat je weten of je tijdens je training vetten verbrandt of je conditie verbetert. Berekent tijdens je training uiterst nauwkeurig je calorieverbruik op basis van je hartslag.
Slimme calorieŽn

Geeft precies aan hoeveel calorieŽn je verbrand hebt.
Inactiviteitswaarschuwing

Trilt wanneer je te lang stil zit.
Slaapduur en -kwaliteit

Registreert automatisch hoeveel en hoe goed je slaapt. Bekijk je slaappatroon in de Polar Flow webservice en app en ontdek meer over je slaappatroon.
Webservice en app Polar Flow

Gratis online community en webservice die je helpt te begrijpen wat het effect is van je activiteiten en het resultaat op de lange termijn in beeld te krijgen.
Verwisselbare polsband

Kleurrijke polsbanden die je eenvoudig kunt verwisselen, passend bij je stemming en outfit.
Eenvoudig opladen

Eenvoudig op te laden via USB.
MyFitnessPal

Houd je totale calorie-inname en -verbruik bij door verbinding te maken met de MyFitnessPal app (uitsluitend iOS).Vergelijkbare producten