Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website         CORONA UPDATE: Online kopen? Bezoek onze webshop


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Outdoor

Outdoor

Steps - Scooters

T628

U bent hier: Fitnessmateriaal > Cardio > Loopbanden > T628

PROMOTIE     1.899,00
Merk     Nautilus
Gewicht     130 kg
T628 Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Maak kennis met de nieuwe Performance lijn van Nautilus fitness. Deze nieuwe lijn is specifiek gericht op fanatieke sporters die puur prestatiegericht trainen en continu op zoek zijn naar verbetering. Vergelijk deze lijn niet met normale fitnessapparatuur voor thuisgebruik en kies alleen voor deze producten als u serieus wilt gaan sporten.

De Nautilus T628 is met een maximaal gebruikersgewicht van maar liefst 160 kg geschikt voor iedereen. Door het grote loopoppervlakte van maar liefst 152.4 x 50.8 cm hoeft u zich als langere gebruiker absoluut geen zorgen te maken over uw manier van lopen, zelfs niet op hogere snelheid. De 70 mm crowned rollen zijn uitermate stil en garanderen u een feilloze en soepele beweging tijdens langere trainingen. De 3,5 pk continu motor is een garantie voor succes en aangezien deze samen met de printplaat in dezelfde fabriek is ontwikkeld hoeft u niet bang te zijn voor storingen.

Door het unieke Rebound™ Deck Cushioning wordt de natuurlijke beweging van een hardloper geoptimaliseerd door een zachte landing en harde afzet qua demping. De voorkant van de loopband is maar liefst 25% zachter. En dat verschil merkt u bij het lopen. U ontziet uw gewrichten bij langere trainingen.

De computer is standaard voorzien van maar liefst 3 quick goal, 4 hartslaggestuurde programma's, 5 vetbrandingsprogramma's, 3 intervalprogramma's, 6 prestatieprogramma's en 4 zelf in te stellen programma's. Daarnaast is de Nautilus T628 voorzien van de unieke Compare Pacer functie waarbij u uw eigen training vergelijkt met uw beste prestaties of uw opgeslagen (favoriete) trainingen. Heeft u op dinsdag een goede training gehad en wilt u deze minimaal evenaren op donderdag zodra u hersteld bent? Dit is nu mogelijk via deze functie. Het verschil wordt handig apart weergegeven aan de bovenkant van de display zodat u zelf kunt zien of u voor- of achterloopt.

Koppel de Nautilus T628 via Bluetooth met uw smartphone of tablet en maak gebruik van de gratis vernieuwde Nautilus Trainer app om vele awards te behalen en gemotiveerd te blijven. Koppel al uw trainingsdata met MyFitnessPal, Under Armour Record en de health apps die standaard op uw smartphone zitten om altijd op de hoogte te blijven van uw vorderingen.

Compatible met de app RUN SOCIAL

runsocial.jpg

Download gratis de app en loop een bijna onbeperkt aantal routes zoals de London marathon vanuit uw eigen huis. Wilt u weten hoe u uw smartphone of tablet kunt koppelen? Neem dan even contact op met uw Nautilus dealer of met ons.

Zodra u eenmaal bent gekoppeld kunt u tevens gebruik maken van de app RunSocial om virtueel en met vrienden door de natuur te lopen of diverse marathons over de gehele wereld te lopen. De mogelijkheden zijn eindeloos. U blijft altijd gemotiveerd en samen met de T628 kunt u het maximale uit uw trainingen en potentie halen.

Technische specificaties:

Model: T628
Artikelcode: 100499
Garantie op arbeid: 3 jaar volledig bij thuisgebruik. 1 jaar volledig bij gebruik in een fysiotherapie praktijk
Garantie op onderdelen: 15 jaar op frame, 3 jaar op alle andere onderdelen
Aantal programma's: 28
Soort programma's: 3x quick goal (afstand, tijd, calorieën), 4x hartslag (gezondheid 55%, vetbranding 65%, aerobisch 75%, anaerobisch 85%), 5x vetbranding (fat burn 1, fat burn 2, speed burn, incline burn, dual burn), 3x interval (incline, speed, dual), 6x prestatie (boot camp, endurance, performance, 1 mile pacer, 5k pacer, 10k pacer), 4x zelf in te stellen (hartslag target, speed, incline, combinatie van allen).
Sneltoetsen: ja, voor snelheid en helllingshoek op de hendels
USB oplaadpunt: ja
Snelheid: 0-20 km/h
Motor: 3.5 pk continu high performance – ontwikkeld samen met MCB voor naadloze werking
Hartslagmeting: contactsensoren en telemetrisch, borstband wordt meegeleverd
Display: 2x high resolution Blue Backlit LCD schermen van 3.75" en 5.5" met STN contrast, dual track
Display toetsen: nu met mechanische feel – minder storingsgevoelig
Bluetooth Connectivity: ja (BLE 4.0)
Inklapbaar: ja, SoftDrop systeem met easy-drop button
Hellingshoek: 0 – 15 %
Band: 3 ply, 2.5 mm pre-lubed light commercial
Loopoppervlakte: 50.8 cm x 152.4 cm
Dek: 25 mm
Rollen: 70 mm kroon
Demping: Rebound™ Deck Cushioning met zachte landing en harde afzet
Transportwielen: ja, premium
Ventilator: ja, 3 verschillende standen
Speakers: ja
Maximaal gebruikersgewicht: 160 kg
Extra informatie: Nautilus DualTrack: twee LCD schermen om tot 13 verschillende trainingswaarden te bekijken. Pacer compare functie bovenaan het scherm. Duurzame speakers; USB oplaadmogelijkheid; MP3 input; Bluetooth smart connectivity om uw data te synchroniseren met Runsocial, Nautilus Connect, de Nautilus Trainer App, MyFitnessPal en Under Armour Record. Omkeerbaar dek. GS gecertificeerd.
Afmetingen opgebouwd (L x B x H in cm): 184 x 89.5 x 146.5
Netto gewicht: 115 kg
Afmetingen in doos (L x B x H in cm): 215 x 84.5 x 34
Bruto gewicht: 130.8 kgVergelijkbare producten