Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

Trans X

U bent hier: Voedingssupplementen > Creatineproducten > Trans X

Onze prijs     37,00
Merk     Scitec
Gewicht     1.8 kg
Smaken     orange
Trans X Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Het meest krachtig creatine en ribose celvolume transportsysteem. Alle effectieve celvolume vergroters! Creatine + Ribose synergisme! Verrijkt met glutamine, arginine en taurine! Z-Max zink/magnesium spieropbouwende formule! Trans-Xô is het nieuwe celvolume transportsysteem van Scitec Nutrition. Het bevat alle effectieve en populaire celvolume vergroting substanties en ATP regeneratie ingrediŽnten gecombineerd met een derde generatie transportsysteem.

Trans-Xô is het ultieme spieropbouwende supplement voor de snelste toename in spiermassa en spierkracht. De krachtige dosis van 12 gram creatine met ribose veroorzaakt een onverslaanbaar synergetisch effect. Een kleine hoeveelheid glutamine, arginine en taurine is toegevoegd om er zeker van te zijn dat het lichaam in een anabole staat is en het immuunsysteem goed wordt ondersteund. Een dosering van 81 gram dextrose is de basis van het derde generatie creatine transportsysteem. Bij inname zal de insulinerespons zo snel en sterk zijn dat het lichaam maximaal gebruik kan maken van alle belangrijke spieropbouwende ingrediŽnten van Trans-Xô.

Nog beter, als het wordt genomen op vastgezette tijden, zoals direct na de training of na het opstaan, helpt de formule om de uitgeputte glycogeenvoorraden in de spieren maximaal aan te vullen. Het belangrijkste ingrediŽnt van het geavanceerde transportsysteem is ALA. Het is de meest effectieve op insuline gelijkende substantie.Vergelijkbare producten