Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

Volumass 35

U bent hier: Voedingssupplementen > Gainers en maaltijdvervangers > Volumass 35

Onze prijs     79,00
Merk     Scitec
Gewicht     2.95 kg
Smaken     vanille, chocolade, aardbei
Volumass 35 Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

Scitec Nutrition Volumass 35 is de meest complete mass-gainer en directe voeding voor je spieren!

Krachtsporters hebben het doel spiermassa te winnen. Hierbij concentreren zij zich op de inname van extra eiwitten, denkend hierdoor snel spiermassa te kunnen winnen. Een toename van de inname van koolhydraten wordt hierbij echter vaak vergeten. Dit maakt het stukken moeilijker om ook daadwerkelijk te groeien.

Scitec Nutrition Volumass 35 is ontwikkeld voor die atleten die meer voedingsstoffen nodig hebben door hun grote spiermassa hun hoge mate van activiteit of hen die in korte tijd veel spiermassa willen winnen. Scitec Nutrition Volumass 35 bevat meer creatine (2,5 gram), zeer hoogwaardige eiwitten en heeft een zeer hoge caloriewaarde. Dit maakt Scitec Nutrition Volumass 35 de ultieme mass-gainer!

Scitec Nutrition Volumass 35 is een precisiegestuurde mix van voedingsstoffen gecombineerd met een heerlijke smaak!

In het proces van het winnen van spiermassa hebben koolhydraten en eiwitten een gelijk belang als het gaat om de levering van energie en bouwstenen voor anabole processen. De 35% eiwitverhouding in Scitec Nutrition Volumass 35 komt overeen met de macronutriŽntenverhouding van de meeste diŽten die aan atleten die spiermassa willen winnen worden voorgeschreven. Volumass 35 voorziet daardoor op zichzelf al in een perfect uitgebalanceerde maaltijd en is daarom uitermate geschikt om te gebruiken voor een deel van de dagelijkse inname van deze voedingsstoffen.

De eiwitten in Scitec Nutrition Volumass 35 bestaan uit hoogwaardige ultra gefiltreerde whey eiwitconcentraat en cross-flow microfiltered eiwit isolaat, beiden zeer rijk aan eiwit microfracties.

Creatine is het meest effectieve niet-macronutriŽntensupplement ooit! Het is verantwoordelijk voor cellulaire energie voor spiercontracties en het stimuleren van cel volume.

Van Taurine in Scitec Nutrition Volumass 35 is klinisch bewezen dat het een celvoluminiserend effect heeft op het menselijk lichaam. Volumass 35 bevat geen toegevoegde fructose of sucrose.

Gebruik van Scitec Nutrition Volumass 35:

Mix 100 gram (2 scheppen) Scitec Nutrition Volumass 35 met 500ml water of magere melk. Voor optimale resultaten wordt Scitec Nutrition Volumass 35 binnen 30 minuten na de workout geconsumeerd of in plaats van een (kleine) maaltijd.Vergelijkbare producten