Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

Rush

U bent hier: Voedingssupplementen > Pre-workout > Rush

Onze prijs     44,90
Merk     NVE
Gewicht     454 gram
Smaken     orange
Rush Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

RUSH van Stackers is met afstand het sterkste en meest hardcore supplement dat jij ooit zult gebruiken. Sterker nog: RUSH is zo krachtig, het zou misschien wel verboden moeten worden!

Productomschrijving

Het nieuwste product van STACKER-2 bevat een ultrasterk samenstelling. Dit zorgt voor een waanzinnige adrenalinerush en een maximale pomp. Ervaar een ongelofelijke boost die je met reguliere supplementen niet bereikt.

Ben jij een ambitieuze krachtsporter die zijn grenzen wil verleggen? Wil jij een ongekende adrenalineboost ervaren? Wil jij intenser en zwaarder trainen dan ooit tevoren? Wil jij in no time je spieren oppompen? Dan is RUSH perfect voor jou!

Voordelen van RUSH

Next generation Ultra Concentrate sportvoeding
Profieer van driemaal meer adrenaline
Geeft extreme energie en focus
Ongeëvenaarde groei van spiervolume

Een nieuw niveau van presteren
Er zijn honderden fantastische producten op de markt die jou helpen om beter te presteren en er gespierder uit te zien. Maar veel van die producten zijn gericht op topsporters. En die mogen vanwege de dopingregels maar een beperkt aantal ingrediënten gebruiken. Het nieuwe product van STACKER-2, RUSH gooit het over een heel andere boeg.

Niet de professionele sporter staat centraal, maar jij staat centraal! RUSH is juist ontwikkeld voor de amateurbodybuilder die niets anders wil dan zo groot en stevig mogelijk worden. Liefst zo snel mogelijk. En om écht gespierd en sterk te worden is het soms nodig om een stapje verder te gaan in je voeding, in je training en in je supplementen. Voor razendsnel resultaat!

Adrenalineboost
Je kent vast verhalen van mensen die in extreme situaties over veel meer kracht beschikten dan ze fysiek voor mogelijk hielden. Deze kracht is het gevolg van een stoot adrenaline. Adrenaline komt niet zo maar vrij, daarvoor moet het lichaam in gevaar komen, of de productie van adrenaline moet getriggerd worden door de juiste stoffen. RUSH is deze trigger.

Adrenaline geeft een boost die beduidend sterker is dan een paar sterke koppen koffie. Het gevoel van adrenaline is intenser, het komt diep uit je lichaam. Je voelt het in iedere spiervezel die je traint. Door 9 gram poeder RUSH in te nemen voor de training heb je tijdens je workouts driemaal zoveel adrenaline als normaal. En dat merk je!

Sneller groter
Nu kom je jezelf misschien nog weleens tegen tijdens een training en moet je vanwege verzuring de gewichten neerleggen. Met RUSH kun je op deze momenten door. Dat is het adrenaline-effect. Zwaarder trainen, langere sets. Je spieren krijgen meer te verduren en ontvangen de nodige prikkels om te groeien. Zo kweek je vollere spieren.


Ervaar een krachtige boost aan energie, een ongekende trainingsfocus en een portie zelfvertrouwen waarmee je moeiteloos zwaarder traint en dieper gaat. Zo maak je van elke training een mega-workout!

Supersnel spieren kweken
RUSH geeft je veel meer dan een forse trainingsboost. De creatine en de arginine zorgen voor mooi opgepompte spieren, waardoor je direct in de spiegel ziet dat je niet voor niets alles geeft in de sportschool. Iedere training pak je zwaardere gewichten, bouw je meer kracht op en groeien je spieren sneller dan ooit. Meteen zichtbaar resultaat: dáár gaat het om.

Ondanks dat RUSH zo ontzettend sterk is, blijft het product voldoen aan de hoge kwaliteits- en gezondheidseisen die de Amerikaanse FDA aan sportvoeding stelt. Het is daarom een veilige aanbeveling voor de beginnende en ervaren bodybuilder.Vergelijkbare producten