Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Overige

Volcano

U bent hier: Voedingssupplementen > Pre-workout > Volcano

Onze prijs     34,50
Merk     Protech
Gewicht     600 gram
Smaken     tropical punch
Volcano Dit product bestellen?
Bezoek onze toonzaal voor advies en begeleiding.

Omschrijving

VolcaN.O. van PROTECH is een product dat voor de training gebruikt wordt, een voorloper van stikstofmonoxide (N.O.), die de geestelijke concentratie verbetert, de verwijding van de bloedvaten bevordert voor een betere congestie, die de prestaties, de kracht en de trainingsintensiteit optimaliseert !
VolcaN.O. zal u toelaten om u tot het maximum van uw kracht te laten trainen, blijvend in de optimale trainingszone, dankzij een grote mentale focus.
Waarvoor staat N.O ?
In het lichaam, is de stikstofmonoxide (NO) een belangrijk signaalmolecuul dat handelt in de verschillende weefsels om de verschillende fysiologische processen inclusief verwijding van de bloedvaten, de druk en de bloedsomloop, de werking van de hersenneuronen, de ontsteking, apoptose (de geprogrammeerde celdood), de immuunfuncties of de seksuele functies te regelen. Dankzij deze productie van NO, wordt uw doorbloeding verhoogd, wordt er een optimale zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen geleverd, en ontstaat er een verhoging van de groeihormonen.
► Beta- Alanine : verhoogt het carnosine niveau die een rol speelt van anti-melkzuur in de spieren en die toelaat langer te kunnen trainen, verhoogt het uithoudingsvermogen, de kracht en helpt bij de toename van spieren.
► Arginine malaat : heeft een vaatverwijdend effect, een betere congestie voor een betere doorstroming van zuur-stof en een efficiŽnt transport van de voedingsstoffen naar de cellen, pompeffect in de spieren (spierpomp), geeft het groeihormoon vrij.
► Creatine monohydraat : verhoogt de kracht en uithoudingsvermogen dankzij de productie van ATP.
► L-citruline : verhoogt het percentage arginine en ornithine in het lichaam, helpt om de prestaties te verhogen, geeft het groeihormoon in het lichaam vrij.
► Taurine : helpt bij de goede werking van de hersencellen, bevordert het zenuwstelsel, concentreert het magnesium, verhoogt de assimilatie van de creatine, helpt bij de mentale concentratie.
► L-tyrosine : verhoogt de concentratie en alertheid, anti stress, een voorloper van adrenaline, verhoogt het bewustzijn.
► Guarana : stimuleert het zenuwstelsel, beter concentratie-effect.
► Glutamine : helpt de spiermassa te bewaren onder stress, helpt bij de eiwitsamenstelling.
► Magnesium citraat : is zeer belangrijk voor cellulaire reacties (bv. de eiwitsamenstelling en ATP), goed voor het immuunsysteem en vaatstelsel, bevordert de versteviging van de celmembranen.Vergelijkbare producten