Bent u professioneel? Bezoek dan onze PRO website         CORONA UPDATE: Online kopen? Bezoek onze webshop


Fitnessmateriaal

Cardio

Crosstrainers
Home trainers
Indoor bikes
Loopbanden
Roeitoestellen
Trilplaten

Fitness

Accessoires
Ballen
Bosu
Klein fitness
Matten en vloeren

Kracht

Crossfit
Functional training
Halterbanken
Halters
Halterstanden
Halterstangen
Home gyms
Home gyms - accessoires
Kettle bells
Schijven


Voedingssupplementen

Aminozuren
Creatineproducten
Eiwitten
Gainers en maaltijdvervangers
Koolhydraten
Pre-workout
Repen en dranken
Testo boosters
Uithouding en recuperatie
Vetverbranders
Vitamines en mineralen


Vechtsportartikels

Boks

Bescherming
Bokszakken
Handschoenen
MMA gloves
Stootkussens en pads


Outdoor

Outdoor

Steps - Scooters

Algemene voorwaarden

Laagste prijsgarantie

Enkel van toepassing op winkels of aanbieders op Belgisch grondgebied. Niet van toepassing op tijdelijke promoties of koppel- groepsaankoop. Sports-Target kan de prijsdaling ten alle tijden weigeren onder andere wanneer wij van mening zijn dat het om onredelijke prijsverschillen gaat of wanneer de prijs lager is dan onze aankoopprijs.

Gratis levering

Indien u een fitnesstoestel aankoopt van minimum 200 Euro, en in straal van ±10km rond Leuven woont, nemen we de leveringskost op ons. Indien artikels buiten deze radius moeten geleverd worden, kan er een forfaitaire kost aangerekend worden. Er kan ook een meerkost aangerekend worden indien het toestel niet op het gelijkvloers moet geleverd worden. Kleinere toestellen zoals hometrainers, crosstrainers, spinning bikes of loopbanden worden over het algemeen kosteloos gemonteerd. Voor complexere montages bieden wij ook de mogelijkheid om tegen een forfaitaire kost het toestel ter plekke te monteren. Zowel de leverings- als montagekost hangen van de aankoop af, en kan u verkrijgen in de winkel.

Beschikbaarheid

Het kan zijn dat bepaalde artikels niet (voldoende) voorradig zijn in de winkel. Afhankelijk van het merk, verschilt de leveringstermijn van de leverancier. U kan steeds in de winkel terecht voor informatie hieromtrent.

Aansprakelijkheid

Alle gegevens die op de website staan zijn met de grootste zorg opgemaakt. Toch kan het zijn, met hoogste uitzondering, dat er onnauwkeurigheden in benamingen, omschrijvingen, foto's, prijzen of andere zaken staan. Bij geval van twijfel kan u steeds in de winkel zelf de juiste informatie krijgen. De informatie op deze website is niet bindend en kan te allen tijde zonder voorafgaande berichtgeving gewijzigd worden. Indien u fouten ziet op de website kan u deze altijd melden via e-mail op info@sportstarget.be